deleproduksjon; vi utvikler og produserer alle våre redskaper i Norheimsund, Hardanger

 

maskinavd890x250

 

Først når produktet har vært gjennom de innledende fasene fra produktidé, utvikling, design, prototype og uttesting, til de ferdige tegningene er klare, starter den fysiske produksjonen. En oppdatert maskinpark er viktig for å sikre effektiv produksjon, og dette finner vi i platehallen og maskinhallen.


Platehallen rommer bl.a. en moderne laserbrenner. Maskinen gir stor nøyaktighet på brente deler, noe som gir ringvirkninger senere i produksjonen. Et høylager med totalt fem lagringshyller gjør at maskinen kan kjøres ubemannet - om nødvendig hele døgnet, kun avbrutt av nødvendig vedlikehold. Laserbrenneren gjør det mulig å konstruere de karakteristiske avrundede formene som kjennetegner Dalen-redskapene.

 

Lid Jarnindustri har som en av svært få norske produsenter beholdt maskinavdelingen i bedriften. Her finner vi flere robotstyrte maskineringssentre for dreiing, boring og fresing. Maskinene er svært nøyaktige og gir høy kvalitet på delene, og kan i tillegg kjøres ubemannet. Egen maskinavdeling sikrer oss full kontroll over leveringstid og kvalitet.

 

 
  • laserto288x165 Laserbrenner: Nøyaktige deler er avgjørende for at produktet skal gli enkelt gjennom produksjonen. Laseren er presis og gir frie tøyler når det gjelder design.
  • sylstammer288x165 Egenproduserte sylinderstammer: Egen maskinavdeling gir fleksibilitet og kontroll. Ved spesielle behov, som ved produktutvikling, har vi kompetanse og redskaper til å forske.
  • maskdeler288x165Maskineringssenter: Det er utrolig hva man kan få til med et stykke stål! Maskineringsverkene dreier, freser og borer deler til mange av produktene våre.

FaLang translation system by Faboba