service; man vet aldri hva som skjer i løpet av en arbeidsdag men før eller seinere får du behov for hjelp.
 
gmlreklame890x250
 
 

Vårt fokus har alltid vært på å finne gode løsninger!

En stor del av våre kunder benytter utstyret vårt i næring, og like mange kan fortelle om viktigheten av at utstyret fungerer når det skal. Snørydderen er under vanskelige forhold helt avhengig av det. Ikke bare fordi det siste han ønsker er å forlate den varme traktorhytten, men med ventende kunder har han rett og slett ingen tid å miste. Vedprodusenten som ved driftsstans opplever at den innleide arbeidskraften går arbeidsledig kan også fortelle alt om viktigheten av god oppfølging. Eller bonden som er midt i våronna ... eksemplene er mange!
 
Bildet over er hentet fra en reklame for Dalen hestekjerrer fra midten av 50-tallet, og viser at vårt fokus på driftssikkerhet og oppfølging har fulgt oss siden starten. Uansett oppdrag - både bønder, snøryddere og vedprodusenter vet at utstyret til tider får svært hard medfart, og med deler som naturlig slites vil man før eller siden oppleve driftsstans. I slike situasjoner er vårt mål at du skal få:
 
Rask og riktig oppfølging

Vi er en tilgjengelig produsent som har et svært godt forhold til våre forhandlere. Dette sikrer deg rask og riktig oppfølging!

 
Rask og riktig delelevering
Når uhellet er ute skal reservedeler leveres raskt fra lageret vårt.
 
Delelevering i lang tid
Dalen-produktene har et godt ord på seg i det norske markedet av flere grunner. En av grunnene er driftssikkerhet. Høy driftssikkerhet gir lang levetid og svært ofte behov for deler utover de ti årene vi som produsent er pålagt å levere. Tilgjengeligheten varierer fra produkt til produkt men fra fabrikken i Norheimsund hjelper vi ukentlig kunder med deler til 20-30 år gammelt utstyr.
 
Lykke til med valg av ditt nye traktormonterte utstyr!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FaLang translation system by Faboba